Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952
GROOT, KLEIN, INTIEM OF UITBUNDIG, BESLOTEN OF OPENBAAR

EVENEMENTEN

Welke vorm of inhoud het evenement ook heeft: op de Mietvelder kan ‘t. Of het nu gaat om het organiseren van een bedrijfs- of productpresentatie, een bedrijfsfeest, een bedrijfsevenement of netwerkbijeenkomst. Zoek je kennis van zaken en een duurzame evenementenlocatie? Wij als professionals van het organiseren van festivals, trouwerijen en feesten denken graag mee over de perfecte invulling van het gedroomde evenement.

Bij de mietvelder.nl gaat men niet uit van formules en standaard aanbiedingen, maar wordt samen met u de juiste sfeer voor een ontspannen verblijf gecreëerd. Ook op het gebied van catering en BBQ kan de mietvelder.nl uitstekend van dienst zijn.

FESTIVAL

De Mietvelder een perfecte plek om te genieten van livemuziek en om er een feestje te vieren. Het evenemententerrein werd van 17 tot en met 18 juni omgetoverd tot een groot Mietvelder feest. Het jaarlijks terugkerende Festival werd in de middag voorafgegaan door een  huwelijksfestival dat overliep naar het Mietvelder festival. Op het festival stonden verschillende foodtrucks met streetfood. Er was een wijnterras, een biergarten met speciale bieren en een bubbeltjesbar.

De avond was vol van Achterhoekse gezelligheid met een uitgebreid aanbod vol livemuziek gespeeld door Satisfexy en een DJ uit de regio. Tot in de late uurtjes werd gefeest en gedanst.

FESTIVAL 2024

Het festivalteam is vol enthosiasme bezig met de programmering van het aankomende Mietvelder Festival. Het volledige programma wordt begin mei 2024 aangekondigd. Tot die tijd zijn we natuurlijk te volgen op onze website, Facebook en Instagram, voor weetjes en informatie over de artiesten.

EVENEMENTEN OP EEN UNIEKE LOCATIE!

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD