Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952
Een sfeervolle trainings en vergaderruimte met of zonder overnachting!

GROEPSACCOMMODATIE

Modern ingericht met designklassiekers en stijlvol vintage. Met sfeervolle kamers en bijzondere vergaderruimtes voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en een keuken aanwezig. Groot genoeg voor een meerdaags congres en besloten genoeg voor een kleine training of het voorbereiden van een vergadering. Deze bijzondere locatie op de mietvelder.nl is geschikt voor twintig personen en te huren voor trainingen of een workshop, vergadering met een netwerkborrel of een bedrijfsuitje en familiedagen.

In de “living” bevindt zich de groepsruimte. Deze ruimte heeft comfortabele stoelen, tafels en banken. Er is een satelliet- tv, audio en dvd-speler, en er zijn diverse gezelschapsspellen.

Op verzoek kan meegedacht worden aan de organisatie of aan invulling geven aan het familie- of vriendenweekend en met het zoeken naar leuke en passende activiteiten. Dat kan zowel op sportief -, educatief -, of teamgebied maar ook voor een leuk avondprogramma of een optie bij slecht weer.

TE HUUR

Weekend: vrijdag van 12.00 uur tot en met zondag 18.00 uur
Midweek: maandag van 10.00 uur tot en met vrijdag 10.00 uur
Prijzen voor dag, week, feestdagen en overige zaken op aanvraag.

Voor eventuele overnachting(en) kan gebruik worden gemaakt van het familiehuis 6 personen, de kamers van de groepsaccommodatie 16 personen en mini- camping de mietvelder.nl met 16 staanplaatsen.

MAATWERK

Bij de mietvelder.nl gaat men niet uit van formules en standaard aanbiedingen, maar wordt samen met de gasten de juiste sfeer voor een ontspannen verblijf gecreëerd. Ook op het gebied van catering en BBQ kan de mietvelder.nl uitstekend van dienst zijn. Voor een offerte op maat of voor andere mogelijkheden op deze bijzondere locatie kan contact worden opgenomen.

UIT ETEN

In de omgeving zijn een aantal karakteristieke plaatsjes te vinden, zoals Doesburg, Zevenaar, Oud Zevenaar, Giesbeek, Lathum en Babberich. In deze plaatsen is er volop de mogelijkheid om lekker uit eten te gaan. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen? Hoe leuk kan dat zijn?

Frituur is aanwezig binnen loopafstand in het dorp Angerlo, op ± 800 meter.

Hier vind je alle ruimte voor inspiratie op een unieke plek in de Achterhoek.

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD