Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952

GROEPSACCOMMODATIE EN VERGADERLOCATIE DE MIETVELDER

GROEPSACCOMMODATIE

Dit bijzondere “familiehuis” op locatie de mietvelder.nl is geschikt voor twintig personen en te huren voor trainingen of een workshop, vergadering met een netwerkborrel of een bedrijfsuitje en familiedagen.

In de “woonkamer” (de naam zegt het al)  bevindt zich de groepsruimte. Deze ruimte heeft een verdiepte lounge met comfortabele stoelen, tafels en banken. Er is een satelliet- tv, audio en dvd-speler, en er zijn diverse gezelschapsspellen.

Op verzoek kan meegedacht worden aan de organisatie of aan invulling geven aan het familie- of vriendenweekend en met het zoeken naar leuke en passende activiteiten. Dat kan zowel op sportief -, educatief -, of teamgebied maar ook voor een leuk avondprogramma of een optie bij slecht weer.

TARIEVEN

Weekend: vrijdag van 12.00 uur tot en met zondag 18.00 uur   € 1400,00
Midweek: maandag van 10.00 uur tot en met vrijdag 10.00 uur € 1200,00
Prijzen voor dag, week, feestdagen en overige zaken op aanvraag.

Voor eventuele overnachting(en) kan gebruik worden gemaakt van de mini- camping de mietvelder.nl

MAATWERK

Bij de mietvelder.nl gaat men niet uit van formules en standaard aanbiedingen, maar wordt samen met de gasten de juiste sfeer voor een ontspannen verblijf gecreëerd. Ook op het gebied van catering en BBQ kan de mietvelder.nl uitstekend van dienst zijn. Voor een offerte op maat of voor andere mogelijkheden op deze bijzondere locatie kan contact worden opgenomen met Hennie van Rooij.

UIT ETEN

In de omgeving zijn een aantal karakteristieke plaatsjes te vinden, zoals Doesburg, Zevenaar, Oud Zevenaar, Giesbeek, Lathum en Babberich. In deze plaatsen is er volop de mogelijkheid om lekker uit eten te gaan.

Frituur is aanwezig binnen loopafstand in het dorp Angerlo, op ± 800 meter.

MINICAMPING & GROEPSACCOMMODATIE OP EEN UNIEKE LOCATIE!

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD