Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952

KAMPEREN OP DE MIETVELDER IS GENIETEN VAN HET LANDLEVEN!

KAMPEREN

Minicamping de mietvelder.nl is landelijk en rustig gelegen in het hart van het rivierengebied, tussen de Rijn en de IJssel en net buiten het dorp Angerlo (Achterhoek). Vanuit deze unieke locatie in Gelderland zijn diverse steden en pittoreske dorpen goed te bereiken.

Er zijn op de minicamping 12 comfortplaatsen beschikbaar van 120 m2, allen voorzien van 16 Amp elektra-aansluitingen en er zijn verschillende watertappunten. Ook zijn er een aantal verharde camperplaatsen beschikbaar.

Minicamping de mietvelder.nl biedt goede sanitaire voorzieningen met alle gewenste comfort. Er zijn twee moderne douches met thermostaatkranen en twee afsluitbare wascabines. Het hele sanitaire blok is voorzien van vloerverwarming.

DAGTARIEVEN

Comfortplaatsen voor 2 personen vanaf 12 jaar en ouder inclusief caravan, tent of camper en 4Kw electra € 18,00
Kinderen tot en met 11 jaar € 2,00
Personen 12 jaar en ouder € 3,00
Trekkerstent inclusief 2 personen € 10,00
Bezoekers kort € 0,50 lang € 1,25
Electra boven de 4Kw € 0,50 per Kw
Huisdier in overleg € 1,00 (maximaal 2)
Toeristenbelasting p.p.n. € 1,10

Prijzen zijn per overnachting/dag en inclusief btw.

TERREIN

Op het terrein is een trapveldje en er staan een pingpongtafels. Bij de speelplaats staan een aantal speeltoestellen voor de kleinsten w.o.  een klimtoestel, een waterspel, een wipkip en een wipwap. Het hele terrein omheind en heeft een wilrooster bij de entree. Er is gratis wifi. Gasten van de mietvelder.nl kunnen op verzoek en tegen betaling gebruik maken van de 8 persoons buitensauna.

FAMILIE- OF VRIENDENWEEKEND

De Mietvelder is ook geschikt als locatie voor trouwerijen, bijeenkomsten, treffens, feesten of familie- of vriendenweekenden. U heeft dan de mogelijkheid om de faciliteiten van het “familiehuis” optimaal te gebruiken in combinatie met de overnachtingsmogelijkheden van de camping en de Bed and Breakfast. In de buitenruimte kunt u allerlei activiteiten zoals spellen of puzzeltochten organiseren maar heeft ook de mogelijkheid om bij slecht weer deze activiteiten binnen voort te zetten. Zo kunt u een leuke en ongedwongen bijeenkomst organiseren onafhankelijk van het weer en met de mogelijkheid van overnachten. Bel ons voor alle mogelijkheden.  

MISSIE

De familie van Rooij deelt als beheerder op de mietvelder.nl een aantal waarden met als doel dat gasten zich thuis voelen. Daardoor wordt er op een ongedwongen, vriendelijke en respectvolle wijze met de gasten omgegaan en zullen zij zich niet opdringen maar u ten volle laten genieten van wat de Achterhoek u te bieden heeft. De beheerders zijn gastvrij en behulpzaam, het sanitair is ruim, schoon en netjes.

MINICAMPING & GROEPSACCOMMODATIE OP EEN UNIEKE LOCATIE!

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD