Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952

KAMPEREN OP DE MIETVELDER IS GENIETEN VAN HET LANDLEVEN!

KAMPEREN

Minicamping de mietvelder.nl is landelijk en rustig gelegen in het hart van het rivierengebied, tussen de Rijn en de IJssel en net buiten het dorp Angerlo (Achterhoek). Vanuit deze unieke locatie in Gelderland zijn diverse steden en pittoreske dorpen goed te bereiken.

Er zijn op de minicamping 12 comfortplaatsen beschikbaar van 120 m2, allen voorzien van 16 Amp elektra-aansluitingen en er zijn verschillende watertappunten. Ook zijn er een aantal verharde camperplaatsen beschikbaar.

Minicamping de mietvelder.nl biedt goede sanitaire voorzieningen met alle gewenste comfort. Er zijn twee moderne douches met thermostaatkranen en twee afsluitbare wascabines. Het hele sanitaire blok is voorzien van vloerverwarming.

DAGTARIEVEN

Comfortplaatsen voor 2 personen vanaf 12 jaar en ouder inclusief caravan, tent of camper en 4Kw electra € 18,00
Kinderen tot en met 11 jaar € 2,00
Personen 12 jaar en ouder € 3,00
Trekkerstent inclusief 2 personen € 10,00
Bezoekers kort € 0,50 lang € 1,25
Electra boven de 4Kw € 0,50 per Kw
Huisdier in overleg € 1,00 (maximaal 2)
Toeristenbelasting p.p.n. € 1,10

Prijzen zijn per overnachting/dag en inclusief btw.

TERREIN

Op het terrein is een trapveldje en er staat een pingpongtafel. Bij de speelplaats staan een aantal speeltoestellen w.o. een trampoline, een klimtoestel en een schommel. Het hele terrein is voorzien van gratis wifi. Gasten van de mietvelder.nl kunnen op verzoek en tegen betaling gebruik maken van de buitensauna.

FAMILIE- OF VRIENDENWEEKEND

De mietvelder.nl is ook geschikt voor een familie- of vriendenweekend (of midweek) waarbij overdag van de faciliteiten van het “familiehuis”gebruikt kunnen worden. Het is geschikt voor twintig personen. Voor eventuele overnachting(en) kan gebruik worden gemaakt van de minicamping de mietvelder.nl.

MISSIE

De familie van Rooij deelt als beheerder op de mietvelder.nl een aantal waarden met als doel dat gasten zich thuis voelen. Daardoor wordt er op een ongedwongen, vriendelijke en respectvolle wijze met de gasten omgegaan. De beheerders zijn gastvrij en behulpzaam, het sanitair is ruim, schoon en netjes.

GLAMPING IN DE ACHTERHOEK

Huur een volledig ingerichte en zeer comfortabele De Waard tent (Zilvermeeuw) met elektriciteit voor 6 personen. De tent is voorzien van een tweepersoons matras (binnenvering), twee luchtbedden en kussens, het keukentje heeft een gasstel en alle kook/eet- benodigdheden, er is kastruimte voor kleding, er is een elektrische koelkast, een skottelbraai en een gaskacheltje. De tent heeft een grote 6 persoonstafel met 6 comfortabele campingstoelen en er staat een 8 persoons picnictafel.

Huur is inclusief elektriciteit, toeristenbelasting en gratis gebruik van het sanitair.

Het enige wat u dient mee te brengen zijn bedlinnen- hand/theedoeken en uw slaapbenodigdheden zoals een slaapzak of dekbed. Honden zijn toegestaan, er is een uitlaatplek en voldoende wandelmogelijkheden. Tijdens uw verblijf kunt u tevens gebruik maken van de aanwezige fietsen.

PRIJZEN

Hoogseizoen: 400 euro per week Laagseizoen: 300 euro per week, 150 euro per weekend (vrijdag t/m maandag), 125 euro per midweek (maandag t/m vrijdag)
Een week betreft een periode van vrijdag v.a. 12.00 uur tot vrijdag tot 11.00 uur. Gelieve de tent in nette staat achter te laten voor de volgende huurders.

MINICAMPING & GROEPSACCOMMODATIE OP EEN UNIEKE LOCATIE!

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD