Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952
Zoekt u een mooie en landelijke omgeving
voor een reünie of feest?

LOCATIE

De mietvelder betekent “de hooiberg” en het perceel met de (voormalige) boerderij en schuren verwijzen zo naar de herkomst.

De mietvelder.nl is landelijk en rustig gelegen midden in het hart van het rivierengebied, tussen de Rijn en de IJssel en ligt net buiten het dorp Angerlo (Achterhoek). De mietvelder.nl is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende parkeerruimte.

De mietvelder.nl is niet alleen een locatie voor een een weekendje maar ook een geschikte groepsaccommodatie voor o.a. vergaderen, trainingen, workshops of bedrijfspresentatie. Er is een binnen- en een buitenruimte beschikbaar.

Technische hulpmiddelen zoals internet, een scherm, beeld en geluid (bijvoorbeeld een “beamer”) zijn aanwezig.

MAATWERK

Bij de mietvelder.nl gaat men niet uit van formules en standaard aanbiedingen, maar wordt samen met de gasten de juiste sfeer voor een ontspannen verblijf gecreëerd. Ook op het gebied van catering en BBQ kan de mietvelder.nl uitstekend van dienst zijn.

OVERNACHTEN

De locatie de mietvelder.nl is een perfecte plek om met een groep te verblijven en te overnachten, u kunt gebruik maken van 8 kamers op de groepsaccommodatie en van het bovenhuis dat bestaat uit een volledig ingericht huis en deze is geschikt voor 6 personen en is riant van opzet. Na gedane arbeid is het ook goed vertoeven, in de omgeving kan men goed wandelen, fietsen en paardrijden.

De locatie de mietvelder.nl ligt op enkele kilometers afstand van de historische stad Doesburg waar gelegenheid is om te eten en een terrasje te pakken.

MISSIE

De familie van Rooij deelt als beheerder op de mietvelder.nl een aantal waarden met als doel dat gasten zich thuis voelen. Daardoor wordt er op een ongedwongen, vriendelijke en respectvolle wijze met de gasten omgegaan.

De beheerders zijn gastvrij en behulpzaam, het sanitair is ruim, schoon en netjes.

GROEPSACCOMMODATIE OP EEN UNIEKE LOCATIE!

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD