Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952
Trouwen, overnachten, vergaderen, trainen,
een dagje uit, fietsen of wandelen?

OMGEVING

Fietsen of wandelen in de omgeving van locatie de mietvelder.nl betekent na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier.

Voor fietsers is er in de regio aansluiting op het internationale netwerk van fietsknooppunten en voor wandelaars is er een knooppuntennetwerk.
Dankzij de overzichtelijke bebording is het heel eenvoudig een eigen route samen te stellen, waarbij de afstand zelf te bepalen is.

DAGJE UIT

In de omgeving zijn een aantal karakteristieke plaatsjes te vinden, zoals Doesburg, Zevenaar, Oud Zevenaar, Giesbeek, Lathum en Babberich. De mooie stranden bij Giesbeek en Lathum zijn zeer geschikt om te zwemmen, zonnen, spelen of om te gaan varen en te surfen.

Aan de zuid- westzijde van het Bahrse strand ligt Grand Café Rutgers. Uiteraard zijn er toiletten (ook voor minder validen) en kiosken.

Op gelderse-achterhoek.nl/toerisme/dagjeuit/ staan de mooiste mogelijkheden voor een dagtrip in de regio Achterhoek en Liemers. Er zijn volop mogelijkheden om lekker te eten in één van de gerenommeerde restaurants in de omgeving.

WANDELEN

De Achterhoek is een wandelparadijs met zijn kronkelende beekjes, landgoederen en boerderijen en stokoude bomen. Wandelen over zand- of kerkenpaden waarvoor diverse kortere wandelroutes bij minicamping de mietvelder.nl te verkrijgen zijn. Kenmerkend voor de streek zijn de rivieren Rijn, IJssel en Oude-IJssel.

Routebeschrijvingen van meer dan 10 kilometer zijn doorgaans bij de VVV verkrijgbaar.

.

Vergader & Groepsaccommodatie op een unieke locatie!

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD