Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952
De Mietvelder een unieke en perfecte locatie voor feesten en partijen!

De Mietvelder heeft zowel een prachtige binnen- als een buitenlocatie om te trouwen.Wat dachten jullie van de ceremonie in een boomgaard, dansen met de voetjes in het gras onder de sterrenhemel en daarna overnachten in sfeervolle kamers of op de minicamping op deze locatie. Wij bieden meerdere locaties aan waardoor de mogelijkheden oneindig zijn! Hebben jullie zelf een uniek idee in gedachten wat jullie graag zouden willen toevoegen aan je huwelijk? Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Naast de perfecte locatie kunnen wij ook een totaalconcept aanbieden voor jullie festivalbruiloft! Denk aan styling & decoratie, of dineren in de stijl van de rollende keukens of een zittend sharing diner met grote schalen heerlijkheden op lange tafels, muziek & entertainment en verschillende soorten tenten. Groot of klein, intiem of uitbundig. Besloten of openbaar?  Wel of geen tent, buiten, binnen of alleen de locatie huren, of toch liever kennis van zaken en een volledig georganiseerde bruiloft? Welke vorm of inhoud het huwelijksfeest ook heeft.  Op de Mietvelder kan ‘t.

DE WEDDINGPLANNER

Persoonlijk. Dat is wat Mietvelder bijzonder maakt. Dat ervaren de gasten, als vanzelfsprekend. Als opdrachtgever is het niet zoeken naar wie waarvoor te benaderen: het gehele traject, van offerte tot uitvoering op De Dag, is één persoon binnen Mietvelder de contactpersoon: degene die alle schakels, alle professionals, verbindt. De Weddingplanner!  Op het gebied van organisatie, techniek, decor, aankleding en food & beverage, denken we graag mee over de perfecte invulling van het jullie gedroomde huwelijksfeest.

Samen met jullie zorgen we voor de sfeer die jullie willen. Aparte ruimtes voor ceremonie, receptie, diner en feest. Onze locatie is op maat in te delen. Diverse podia naar wens op te bouwen muziek en entertainment. Mogelijkheden voor foodtrucks, barbecue. Aparte cateringruimte of self service. Verschillende soorten meubilair. Bekijk onze faciliteiten en plan een datum.

Onze evenementenlocaties hebben ruimtes van verschillende grootte; in de groepsaccommodatie – de Mietvelder heeft en kan voorzien in de nieuwste technische Audio Visuele apparatuur voor een digitale presentatie een lichtshow of het audio spektakel voor bruiloft, feesten en partijen. Indien gewenst, deels zittend en deels staand want de stoelen in het hart van deze locatie, kunnen plaats maken voor een centraal sta-gebied. De buitenlocatie die plaats biedt aan 275 personen, zittend of staand, is in mum van tijd om te bouwen van een geplaceerde ruimte met zit tot een vlakke vloer zaal. Zo kunnen gasten het ene moment een presentatie/muziek bijwonen, en het volgende moment in dezelfde ruimte na een korte break, een walking diner geserveerd krijgen. We kijken ernaar uit om je te zien – laat het ons weten als je vragen of verzoeken hebt.

Ongedwongen feestvieren en overnachten?

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD