Bel ons: 06 51661228 | 0313 422952
De Mietvelder bijzonder & exclusieve locatie voor bijeenkomsten!

TROUWEN

Net ten huwelijk gevraagd en voelt u de stress voor het organiseren al opkomen? Geen nood, wij adviseren u graag. Onze locatie heeft een kalmerende werking en dat merk je, ook op je bruiloft. Natuurlijk zijn er ontzettend veel leuke trouwbestemmingen in de stad of een groene omgeving, waarin je droog zit en alles voor je wordt geregeld.  Maar met onze ruime diversiteit aan mogelijkheden om uw bruiloft geheel naar eigen wensen in te vullen, hebben wij een speciaal aantal huwelijksarrangementen samengesteld. Deze arrangementen bevatten alle ingrediënten voor een prachtige huwelijksdag. Wat zou meer ontspanning geven dan een stadstrouwerij? Juist de natuur in! Landelijk ontspannen maar!

Wilt u trouwen om 00.00 ’s nachts, alleen een ceremonie met een feest, of enkel een verzorgd diner? Wij denken graag ‘out of the box’ en creëren met liefde een dag die bij jullie past!

Onze arrangementen bieden wij aan voor een trouwerij met min. 10 en max. 180 gasten.
Let op: Onze arrangementen zijn exclusief de gemeentelijke geldende trouwleges.

Vul voor een offerte op maat geheel vrijblijvend de aanvraag in!
Willen jullie eerst een antwoord op een specifieke vraag?

FEESTEN

Als u op zoek bent naar een sfeervolle feestlocatie in de Achterhoek én in een natuurrijke landelijke omgeving? Een evenement op ons terrein staat dan ook garant voor een buitengewone setting, kwaliteit en een schat aan ervaring! Met onze locaties  – de groepsaccommodatie -, het familiehuis – terrassen en weides zijn de mogelijkheden oneindig.

De groepsaccommodatie biedt in de winter een intieme en sfeervolle ruimte waar met 20 tot 80 personen naar hartenlust, gefeest en gedanst kan worden. In de zomer kan dit zelfs uitgebreid worden naar maximaal 180 personen door gebruik te maken van de buitenruimtes en weides.

De ruimte waar gedanst en gefeest kan worden in combinatie met de serre waar gelegenheid is om te zitten maakt dit tot een unieke feestgelegenheid.

LOCATIE

Op het voormalig kampeerterrein is een trapveldje en er staan een pingpongtafels. Bij de speelplaats staan een aantal speeltoestellen voor de kleinsten w.o.  een klimtoestel, een waterspel, een wipkip en een wipwap. Het hele terrein omheind en heeft een wildrooster bij de entree. Er is gratis wifi.

FAMILIE- OF VRIENDENWEEKEND

De Mietvelder ook geschikt als locatie voor  bijeenkomsten, treffens, feesten of familie- of vriendenweekenden. U heeft dan de mogelijkheid om de faciliteiten van de ‘groepsaccommodatie” optimaal te gebruiken in combinatie met de overnachtingsmogelijkheden van de Mietvelder. In de buitenruimte kunt u allerlei activiteiten zoals spellen of puzzeltochten organiseren maar heeft ook de mogelijkheid om bij slecht weer deze activiteiten binnen voort te zetten. Zo kunt u een leuke en ongedwongen bijeenkomst organiseren onafhankelijk van het weer en met de mogelijkheid van overnachten. Bel ons voor alle mogelijkheden.  

MISSIE

De familie van Rooij deelt als beheerder op de mietvelder.nl een aantal waarden met als doel dat gasten zich thuis voelen. Daardoor wordt er op een ongedwongen, vriendelijke en respectvolle wijze met de gasten omgegaan en zullen zij zich niet opdringen maar u ten volle laten genieten van wat de Achterhoek u te bieden heeft. De beheerders zijn gastvrij en behulpzaam, het sanitair is ruim, schoon en netjes.

Ongedwongen feestvieren en overnachten?

PRACHTIG GELEGEN IN EEN HOOGSTAM FRUITBOOMGAARD